PESTO, PASTA OG ASPARGES


Pesto, pasta og asparges er nydelig og lettvint hverdagsmat med de gode fettsyrene fra Udo’s Choice! Hvis du ikke får tak i asparges, kan du bruke broccoli eller andre grønne grønnsaker.


Middels tid, kredit; Soma

 

Slik gjør du:

Steg 1: Lag pestoen først (denne kan gjerne lages dagen i forveien, da blir den enda bedre): Kjør alt utenom parmesan i stavmikser eller blender, slik at du får en litt grov blanding. Riv parmesanen grovt og rør inn i pestoen.

Steg 2: Kok pastarørene ifølge anvisningen på pakken. Skrell aspargesen med en potetskreller (du skreller ”stilken”, lar toppene sitte på som de er) og stek dem i Cocosa gourmet hvitløk i 3-4 minutter.

Steg 3: Når pastaen er ferdig kokt, heller du av vannet og blander inn pestoen. Server med 3-4 asparges på toppen og eventuelt litt revet parmesan. Mmmmmm!

 

Dette trenger du:

Ca. 400 gram pastarør

1 bunt grønne asparges

1-2 ts Cocosa Gourmet Hvitløk

1 potte basilikum

1 liten potte kruspersille

Ca. 50 gram pinjekjerner

50 gram finrevet parmesan

hvitløkskløft

En klype salt

Sitronsaft fra ½ sitron

Ca. 1 dl Udo's Choice 500 ml (evt. 50/50 med en god olivenolje)