INDISK LAMMEGRYTE


Smakfull indisk lammegryte (også kalt Rogan Josh).


Middels tid, to porsjoner, laktosefri, glutenfri. Kredit: soma

 

Slik gjør du:

Steg 1: Del lammekjøttet i terninger (ca. 3 x 3 cm), hakk løken og legg dette i en varm stekepanne med Cocosa Pure. Tilsett karripastaen når kjøttet og løken er blitt gyllen.

Steg 2: Tilsett hermetiske tomater og la alt småkoke i 10–15 minutter.

Steg 3: Rør inn Cocosa Sukker og Cocosa Extra Virgin. Klipp gjerne litt frisk koriander over. Server sammen med ris og en salat. Frisk koriander passer perfekt til denne retten, for deg som vil gjøre det lille ekstra. PS: Karripasta fåes kjøpt i ulike varianter og er en blanding av forskjellige krydder og olje. I India er det vanlig at hver husstand lager sin egen karripasta.

 

Dette trenger du:

400 g benfritt lammekjøtt fra stek eller bog

1 stk. løk

2 ss Cocosa Pure kokosolje 500 ml til steking

2 ss indisk, rød karripasta

1 boks hakkede, hermetiske tomater

1 ts Cocosa Sukker

2 ss Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml

 

Næringsinnhold:

Kcal pr 100 g: 141,1 g
Proteiner: 8,4 g
Fett: 11,1 g
Karbo: 1,8 g