CHOCOLATE CHIP COOKIES MED KOKOS


Superenkel å lage og krever ikke mange ingredienser!


Rask å lage, 12 stk, kredit: Soma v/ambassadør Andrea Kristiane Petersen

 

SLIK GJØR DU:

Steg 1: Sett ovnen på 180 grader.

Steg 2: Pisk smør og sukker.

Steg 3: Tilsett ett og ett egg, og deretter tørrvarene. Det skal bli en seig "deig" konsistens.

Steg 4: Vend så inn grovhakket sjokolade.

Steg 5: Form 12 små kuler på et bakeark, og trykk de litt ned. Ca 2 cm.

Steg 6: Stek i ca 12-15 min.

Steg 7: Avkjøl kakene på rist og sett de i kjøleskapet til de "setter seg".
Du kan også variere kakene ved å tilsette grovhakkede nøtter en annen gang.

 

DETTE TRENGER DU:

100 gram smør (romtemperert)

0,5 dl Cocosa Sukker

2 egg

2 ss kakao

4 ss Cocosa Mel

1,5 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

100 g Ecuador Organic 70%